May-Britt als Vocal coach

Een van de belangrijkste dingen van zangles, is het leren omgaan met je stem. Het is cruciaal dat je leert om je stem gezond en optimaal kunt houden. Techniek is dan ook erg belangrijk, en dit komt uitgebreid aan bod in de lessen. Naast afgestudeerd te zijn aan het conservatorium, heb ik een Complete Vocal Technique cursus gevolgd (CVT) en geeft ook mede volgens deze techniek les.

Buiten techniek om zijn er een tal van andere aspecten belangrijk. Interpretatie, expressie, performance en lef bijvoorbeeld!
Al deze dingen vormen samen jouw les. Je kiest zelf je repertoire en je mag altijd aangeven als er iets is, dat je het allerliefst wilt leren.

Niet alleen het zingen zelf en het leren zingen van een liedje, is leuk aan zangles, maar zingen kan ook heel goed fungeren als ’therapie’! Wanneer je niet lekker in je vel zit kan het super fijn zijn als je lekker kan zingen en even je zorgen kan vergeten. Ook helpen de ademhalingsoefeningen met het ontspannen en loslaten van stress. Je krijgt er meer zelfvertrouwen door en het is ook een sociale bezigheid waarin je lekker even je ei kwijt kan. Kortom, zo ontzettend veel voordelen!

Het meest belangrijke is natuurlijk.. het plezier hebben in de les en in het zingen!

Techniek

Houd je stem gezond, en leer hoe je jouw sound kan perfectioneren.

Fun!

Er word veel gelachen in de les. Zingen is leuk, en dat moet het ook blijven!

Performance

Bij performance hoort ook een stukje expressie en interpretatie. Hoe raak jij je publiek?

Reviews

Bij May-Britt hebben wij echt een stap verder kunnen zetten in onze zangtechniek. May-Britt weet met haar directe en intensieve aanpak daadwerkelijke resultaten met ons te bereiken. Wij merken keer op keer dat wij nieuwe doelen bereiken door de wekelijkse verbetering die zij weet aan te brengen in onze techniek.

Naast de technische kundigheid in haar coaching en haar fantastische stem, zijn haar toegankelijke persoonlijkheid en haar liefde voor muziek en zingen, wat ons iedere week doet uitkijken naar onze zangles.
Sinds ik zangles heb bij May-Britt is zingen weer een onderdeel van mijn leven geworden. Ik leer ontzettend veel over stemgebruik en technieken, om mijn eigen stem optimaal te gebruiken en ontwikkelen.

Liedjes waarvan ik altijd dacht dat ze te moeilijk of te hoog waren, durf en kan ik nu wél zingen.

May-Britt is eerlijk en zegt waar het op staat wat ontzettend fijn is. Daarnaast is de les ook altijd ontzettend gezellig. Ik raad het zeker aan om op zangles te gaan bij May-Britt!

In het begin durfde ik amper te zingen, laat staan voor vreemden. Ik vond het echter wel heel leuk om te doen en wilde er graag beter in worden. Bij de eerste les voelde ik me gelijk al op mijn gemak. May-Britt komt altijd met oplossingen als je ergens moeite mee hebt en met oefeningen voor thuis. Daardoor merk je al snel dat het elke week een stukje beter gaat. Je leert verschillende technieken om je stem te gebruiken en je doet het op een leuke manier ook met hedendaagse liedjes die je zelf mag uitkiezen, piano begeleiding door May-Britt en altijd eerlijk commentaar/advies.

Na 4 jaar merk ik dat mijn stem echt verbetert is en zing ik liedjes waarvan ik nooit had gedacht deze te kunnen zingen. Ik kom er dan ook elke week weer met plezier en raad haar zeker aan als zangdocent!

Stel een vraag aan May-Britt

Heb je een specifieke vraag, of wil je graag weten of ik je kan helpen bij een specifiek stemprobleem? Stel dan direct je vraag en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden!

Locatie

Eerste Constantijn Huygensstraat 28B

Oud-West

Vlakbij: Leidseplein, Kinkerbuurt, Helmerstbuurt, Museumplein, Negen straatjes

Contact us

Telefoonnummer: 0651757354
Email: info@may-britt.com
KVK 34331049